Ulusal ve Uluslararası Etkinliklere Yönelik Destek Programı (ULEP)

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde tam zamanlı ve yarı zamanlı çalışan öğretim elemanları ve idari personelin ulusal ve uluslararası bilimsel/sanatsal içerikli etkinlik/toplantılara katılmak amacıyla yapacağı seyahatlerde uygulanacak usul ve esasları düzenlemek amacıyla hazırlanan "Uluslararası İlişkiler Birimi Değişim Programları Başvuru, Seçim, Hibelendirme Uygulama İlke ve Esasları" 25 Ekim 2018 tarih ve 2018-2019/5 sayılı senato toplantısında kabul edilerek yürürlüğe girmiştir. ULEP ilkelerine erişim için lütfen tıklayın...

Üniversitemizde 84 uluslararası, 89 ulusal olmak üzere toplam 173 araştırmacıya bilimsel etkinliklere katılım desteği Teknoloji ve Proje Destek Birimi Komisyonu uygunluğu ile sağlanmıştır.

• Mühendislik Fakültesi’nde 12 uluslararası, 15 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İnşaat Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği

7

5

Endüstri Mühendisliği

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

4

• Fen-Edebiyat Fakültesi’nde 10 uluslararası, 7 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Fizik

İngiliz Dili ve Edebiyatı

Matematik-Bilgisayar

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Psikoloji

Tür Dili ve Edebiyatı

3

• Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde 6 uluslararası, 12 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ

İletişim Tasarımı

Sanat Yönetimi

Yeni Medya ve İletişim

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

İletişim Sanatları

Sinema ve Televizyon

Çizgi Film ve Animasyon

1

• Eğitim Fakültesi’nde 9 uluslararası, 5 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Bilimleri

Temel Eğitim

Yabancı Diller Eğitimi

1

• Mimarlık Fakültesi’nde 6 uluslararası, 4 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

MİMARLIK FAKÜLTESİ

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

5

14

12

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 13 uluslararası, 20 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İktisat

6

İşletme

9

Uluslararası Ticaret

Girişimcilik

Uluslararası İlişkiler

7

3

• Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde 3 uluslararası, 3 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Beslenme ve Diyetetik

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

1

• Hukuk Fakültesi’nde 10 uluslararası bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.

HUKUK FAKÜLTESİ

Hukuk

10

0

• İşletmecilik Meslek Yüksek Okulu’nda 1 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.
  • Yabancı Diller Bölümü’ne 1 uluslararası, 7 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.
  • Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne 4 uluslararası bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.
  • Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi’ne 2 ulusal bilimsel etkinliklere katılım desteği sağlanmıştır.